Návštěva řeznictví

Dnes jsem poprvé v letošním roce navštívil moje oblíbené řeznictví. Nakoupil jsem vepřový bůček a krkovici a hned odpoledne připravil na naložení.

Těšit se můžete na sušenou krkovici s pepřem

a slaninu s paprikou, nebo jako novinku ve verzi gyros (nemám odzkoušeno)

Dejte mi prosím vědět (nejlépe v komentáři pod článkem), co z uvedeného máte zájem ochutnat! Předpokládám dosušení ve druhé polovině února 2021. Pokud bude zájem větší než je množství masa na fotkách, naložím a vysuším další kusy.

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší
Vložené zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Vrchní degustátor
Vrchní degustátor
4 let před

Všechno! 😀

Petr
Petr
4 let před
Odpovědět  Vrchní degustátor

Chudak ten Tvuj zaludek! Dnes jsem spustil proces fermentace u cibulovych klobas. Podle testovaciho opeceneho karbanatku (ze zbytku smesi) to bude delikatesa🙂