Sendvič s Mortadellou

Suroviny

  • salám Mortadella
  • domácí sendvičová houska
  • majonéza, hořčice
  • plátkový sýr

Postup

  1. salám nakrájíme na tenká kolečka
  2. orestujeme na pánvi
  3. připravíme plátky sýra pro zapečení
  4. sýr se na Mortadelle rozpustí nejlépe pod pokličkou
  5. výborný je sýr gouda
  6. jednu stranu sendvičové housky potřeme hořčicí, druhou majonézou
  7. sendvič sestavíme podle fotografie

Servírujeme ještě teplé, dobrou chuť!

 

Sendvičová houska

Suroviny

  • hladká mouka (400g)
  • vlažná voda (300ml)
  • lžíce rostlinného oleje
  • kostka droždí, drcený kmín
  • lžička cukru krystal, lžička soli

Postup

  1. všechny suroviny vymícháme a necháme hodinu kynout
  2. vykynuté těsto rozdělíme na části
  3. znovu necháme kynout (cca. 30 minut),
  4. pečeme ve vyhřáté troubě na 220 supňů dozlatova

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší
Vložené zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Vrchní degustátor
Vrchní degustátor
2 let před

Nádhera! Slintám! 🙂 Na ten talířek k sendvičum bych si nakrájel eště loveckou… 😛 😀