Suroviny
Postup
- salám nakrájíme na tenká kolečka
- orestujeme na pánvi
- připravíme plátky sýra pro zapečení
- sýr se na Mortadelle rozpustí nejlépe pod pokličkou
- výborný je sýr gouda
- jednu stranu sendvičové housky potřeme hořčicí, druhou majonézou
- sendvič sestavíme podle fotografie
Servírujeme ještě teplé, dobrou chuť!
Sendvičová houska
Suroviny
- hladká mouka (400g)
- vlažná voda (300ml)
- lžíce rostlinného oleje
- kostka droždí, drcený kmín
- lžička cukru krystal, lžička soli
Postup
- všechny suroviny vymícháme a necháme hodinu kynout
- vykynuté těsto rozdělíme na části
- znovu necháme kynout (cca. 30 minut),
- pečeme ve vyhřáté troubě na 220 supňů dozlatova
Nádhera! Slintám! 🙂 Na ten talířek k sendvičum bych si nakrájel eště loveckou… 😛 😀
Joooo, výživová hodnota by se jistě znásobila!!!