Další možnost zpracování masa
Není úplně jednoduché v domácích podmínkách rozšiřovat technologické možnosti zpracování masa. Jedním z dalších možných postupů je tepelná úprava v.
Není úplně jednoduché v domácích podmínkách rozšiřovat technologické možnosti zpracování masa. Jedním z dalších možných postupů je tepelná úprava v.
Velmi rád zkouším vlastní výrobky podle starých receptur, kdy ještě platily státní normy ČSN pro výrobu potravin. Abych mohl experimentovat.
V pondělí 29.3.21 začne pro všechny z vás, co jste měli zájem, distribuce ochutnávek! Klobásový balíček obsahuje fermentovanou vepřovou klobásu.
V letošním roce bude Velikonoční neděle 4.dubna. Abych stihnul včas připravit objednané (ale i dosud neobjednané) dobroty, začal jsem pracovat.
Pokud již znáte pocit, kdy po přečtení nebo zhlédnutí nějakého receptu máte nutkání recept brzy vyzkoušet, budete mi rozumět! Přesně.
Dnes jsem poprvé v letošním roce navštívil moje oblíbené řeznictví. Nakoupil jsem vepřový bůček a krkovici a hned odpoledne připravil.
Postupem času se ukazuje, že ne každý kdo si pochutnává na některé z pochoutek vyrobené sušením masa, má doma ostrý.
Jako první letošní výrobek jsem poslal do sušárny dozrát bílou sovu. Koncem ledna by měla být připravená k ochutnávání!
Pracoval jsem do noci na tvorbě těchto stránek, tak jsem si dopřál dlouhý spánek :). A když jsem vylezl z.
Nejnovější komentáře