Co vyrábím
Klobásy
Sušené maso
Uzené maso
Salámy, párky a ostatní
Uzené sýry
Uzené ryby
Fotorecepty
Country guláš
Klobásáda
Bažantí paštika
Ukrajinská klobása
Vydatné snídaně
Studená kuchyně
Švejkův salát
Švestky ve slanině
Sendvič s Mortadellou
Salát z uzeného kapra
Blog
Ochutnávka
O dědovi
Klobásáda
Suroviny
šunková klobása
rostlinný olej
nasekaný česnek a nakrájená rajčata
provensálské koření, sůl, pepř
zeleninová směs ljutěnica
Postup
na pánvi opečeme šunkovou klobásu a dáme stranou
ve výpeku orestujeme nasekaný česnek
přidáme nakrájená rajčata
dochutíme provensálským kořením, pepřem a solí
přidáme zeleninovou směs ljutěnica
vrátíme nakrájenou klobásu a vše na mírném ohni zamícháme
Odebírat
Upozornit na
nové a další komentáře
nové odpovědi na můj komentář
Jméno*
Email*
Webová stránka
Jméno*
Email*
Webová stránka
0
Komentáře
Vložené zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Insert