Co vyrábím
Klobásy
Sušené maso
Uzené maso
Salámy, párky a ostatní
Uzené sýry
Uzené ryby
Fotorecepty
Country guláš
Klobásáda
Bažantí paštika
Ukrajinská klobása
Vydatné snídaně
Studená kuchyně
Švejkův salát
Švestky ve slanině
Sendvič s Mortadellou
Salát z uzeného kapra
Blog
Ochutnávka
O dědovi
Švestky ve slanině
Suroviny
javorová slanina
sušené švestky
mandle
Postup
připravíme si javorovou slaninu, sušené švestky, celé mandle, párátka
švestky opláchneme v teplé vodě a necháme naložené přes noc ve slivovici
mandle zbavíme slupky krátkým vařením v čisté vodě (5min) a oloupáním
orestujeme je na pánvi s trochou olivového oleje
orestovanou mandli vložíme do naložené švestky, obalíme slaninou a zajistíme propíchnutím párátkem
švestky pečeme na pánvi až do mírného vypečení slaniny
servírujeme ještě teplé nejlépe v keramické misce
Přeji dobrou chuť!
Odebírat
Upozornit na
nové a další komentáře
nové odpovědi na můj komentář
Jméno*
Email*
Webová stránka
Jméno*
Email*
Webová stránka
0
Komentáře
Vložené zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Insert