Uzené sýry

Gouda

Složení – sýr gouda 48%, naporcovaný a zauzený studeným kouřem (18-20°C) 5-6 hodin

Odebírat
Upozornit na
guest
17 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší
Vložené zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Janinka zetorka
Janinka zetorka
2 let před

U nás v hospodě 8ks goudy rozprodanych za 8minut. Jaké budou ohlasy budu informovat. Ani na mě nezbyla 😁

Janinka zetorka
Janinka zetorka
2 let před
Odpovědět  Petr

Ooo skvěle a děkuji 🙂Beru goudu a miluju i country slaninu 😁😁😁

Janinka zetorka
Janinka zetorka
2 let před
Odpovědět  Janinka zetorka

Takže pasažéři od Datla tvrdí že je skvělý a přijímám objednávky, jakmile ti něco zbyde pošli posly a já ti to prodám 😊

Štěpánka
Štěpánka
3 let před

Dobrý den Petře,
děkujeme Vám za celoroční dobroty, které jsou z láskou připravované. At jsou to klobásy, sýry, pršut a další….Přejeme Vám do Nového roku hodně zdraví a spoustu dalších úspěchů při Vaší tvorbě a těšíme se na další nové ochutnávky. Kolektiv z Mačkova.

Eva
Eva
3 let před

Dobrý den,
už dlouho se chystám napsat komentář, protože jste naučil mou desetiletou dceru jíst uzený sýr. Vždy jej odmítala, až se nechala přemluvit k ochutnání kousíčku goudy. Od té chvíle odmítá jiný sýr a chce jenom ten od „dědy“. Takže velký úspěch. Nevím jestli i dík, protože od té chvíle nezbývá zase nám nic 🙂 🙂 🙂

Eva
Eva
3 let před

Uzená niva je dobrota, kterou jsem si musela před manželem SCHOVAT v lednici. Bohužel marně 😕. Těším se tak na další kousek.

Eva
Eva
3 let před

jako GOUDA, ta nemá chybu!!!!

Štěpánka
Štěpánka
3 let před

Včera jsem měla tu možnost ochutnat Vaši sýrovou pochoutku uzenou GOUDU, která byla opravdu k sežrání. Vrhla se na ní celá rodina včetně mé 4 leté dcery a manžela. Když jsem šla pro další kousek už na mě nezbylo. Těším se na další nové ochutnávky. 👍😍

Eva
Eva
3 let před

Uzená gouda byla přímo LXUSNÍ. Děkuji za gurmánský zážitek.

Eva
Eva
3 let před
Odpovědět  Petr

Další kus goudy opět nezklamal svou chutí a opět zmizel beze zbytku. A niva? Ta by mohla být taky super. Takže mi nezbývá, než se těšit 😉