Další možnost zpracování masa
Není úplně jednoduché v domácích podmínkách rozšiřovat technologické možnosti zpracování masa. Jedním z dalších možných postupů je tepelná úprava v.
Není úplně jednoduché v domácích podmínkách rozšiřovat technologické možnosti zpracování masa. Jedním z dalších možných postupů je tepelná úprava v.
Velmi rád zkouším vlastní výrobky podle starých receptur, kdy ještě platily státní normy ČSN pro výrobu potravin. Abych mohl experimentovat.
V pondělí 29.3.21 začne pro všechny z vás, co jste měli zájem, distribuce ochutnávek! Klobásový balíček obsahuje fermentovanou vepřovou klobásu.
V letošním roce bude Velikonoční neděle 4.dubna. Abych stihnul včas připravit objednané (ale i dosud neobjednané) dobroty, začal jsem pracovat.
Pokud již znáte pocit, kdy po přečtení nebo zhlédnutí nějakého receptu máte nutkání recept brzy vyzkoušet, budete mi rozumět! Přesně.
Postupem času se ukazuje, že ne každý kdo si pochutnává na některé z pochoutek vyrobené sušením masa, má doma ostrý.
Jako první letošní výrobek jsem poslal do sušárny dozrát bílou sovu. Koncem ledna by měla být připravená k ochutnávání!
Pracoval jsem do noci na tvorbě těchto stránek, tak jsem si dopřál dlouhý spánek :). A když jsem vylezl z.
Nejnovější komentáře